Ohjelmistotuotannon konsultti

Työn kuvaus

Kiinnostavatko julkisen sektorin tietojärjestelmäprojektit? Haluatko monipuolistaa osaamistasi? Onko sinulla vahva kokemus ohjelmistosuunnittelusta, josta on hyvä ponnistaa uusiin haasteisiin?


Atostekilla me emme erityisesti etsi tiettyjen hittiteknologioiden osaajia tai ihmisiä, jotka haluavat viettää vapaaillat koodaten. Me etsimme työntekijää, joka suhtautuu haasteisiin ratkaisukeskeisesti ja haluaa kehittyä asiantuntijaksi! Julkisen sektorin merkitykselliset projektit hakevat nyt ohjelmistosuunnittelun osaajaa.


Tässä tehtävässä määrittelet, ohjaat ja hallitset julkishallinnon ohjelmistoprojektia asiakkaan tukena. Ohjelmistotuotannon konsulttina ymmärrät projektia sekä tekniikan että liiketoiminnan näkökulmasta. Varmistat projektin etenemisen kohti sovittuja tavoitteita kommunikoimalla aktiivisesti asiakkaan ja kehitystiimin kanssa.

Vaatimukset

Odotamme sinulta

  • kokemusta ohjelmistosuunnittelijana työskentelystä

  • kykyä ohjelmistojen tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen

  • kykyä tuottaa vaatimusmäärittelyjä sekä muodostaa näkemys ohjelmiston arkkitehtuurista

  • kiinnostusta tiimien vetämisestä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Edellytämme diplomi-insinöörin tai maisterin koulutusta ja proaktiivista otetta.  Lisäksi arvostamme jatko-opintoja. Haemme henkilöä, jolla on silmää asiakasnäkökulmalle. Eduksi katsomme, jos sinulla on aiempaa kokemusta projektien vetämisestä tai julkishallinnon tietojärjestelmistä.


Meillä pääsee mukaan yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin reilussa ja matalan organisaatiorakenteen työyhteisössä, jossa ihminen otetaan vastaan ihmisenä. Teemme projekteja julkisella sektorilla, teollisuuden tuotekehityksessä ja lääketieteen saralla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laajan terveysvakuutuksen ja stabiilin työn alati kasvavassa yrityksessä.


Atostek on työntekijöidensä omistama yritys, jolla on kaksi toimipaikkaa Tampereella ja Espoossa. Otamme hakemuksia vastaan kumpaankin toimipisteeseen. 

Lisätietoja tehtäviin liittyen kertovat Tomi Javanainen / 045 113 8882 ja Annamari Lehtinen / 045 645 6394.