Ohjelmistotestaaja (Atostek eRA)

Työn kuvaus

Terveystietojen saatavuuden, ajantasaisuuden ja esittämisen merkitys kasvaa terveydenhuollossa ja helppokäyttöisten integraatiopalveluiden rooli korostuu. Etsimme Atostekille vahvistukseksi terveydenhuollon tietojärjestelmäkehityksestä kiinnostunutta testauksen asiantuntijaa kehittämään kanssamme Atostek eRA -järjestelmää. Atostek eRA on Suomen helpoin tapa liittyä kansalliseen terveysarkistoon Kantaan ja sillä on mullistava rooli terveydenhuollon sovellusten kehittämisessä. 


Tässä tehtävässä suunnittelet ja toteutat Atostek eRA -järjestelmän testausta osana kokenutta asiantuntijatiimiä.  Roolissasi pääset myös osallistumaan ja vaikuttamaan testauksen kehittämiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta halua tehdä Suomen parasta Kanta -yhteensopivaa terveydenhuollon tietojärjestelmää ja sitoutumista tehtävään.

Vaatimukset

Odotamme sinulta

  • Kokemusta testausautomaatiosta sekä rajapinta- ja manuaalitestauksesta

  • Osaamista testausautomaatiotyökaluista, erityisesti Robot Framework

  • Itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Tehtävään soveltuvaa IT-alan koulutustaustaa

Tarjoamme jatkuvan työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen, laajan terveysvakuutuksen ja stabiilin työn alati kasvavassa yrityksessä. Työkielenä meillä on suomi, joten odotamme sinun puhuvan ja kirjoittavan suomea sujuvasti. Työskentely tapahtuu omissa tiloissamme.


Atostek on työntekijöidensä omistama yritys, jolla on kaksi toimipaikkaa Tampereella ja Espoossa. Otamme hakemuksia vastaan kumpaankin toimipisteeseen. Lisätietoja tehtäviin liittyen kertovat Tomi Javanainen / 045 113 8882 ja Annamari Lehtinen / 045 645 6394.