Ohjelmistosuunnittelijoita

Työn kuvaus

Haemme työsuhteeseen innokkaita ohjelmistosuunnittelijoita, jotka ymmärtävät ohjelmiston rakenteen ja arkkitehtuurin merkityksen. Hakemamme henkilö pystyy tuottamaan koodia monipuolisiin projekteihin ja pitää teknisten haasteiden selvittämisestä. Kehittyessään hän pystyy hahmottamaan ohjelman rakennetta koodia korkeammalla tasolla ja ottamaan suurempaa roolia projektissa.


Meillä pääset kiinni teollisuuden tuotekehityksen, terveydenhuollon ja lääketieteen sekä julkisen sektorin innovatiivisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin, joissa voit hioa asiantuntijuuttasi tietojärjestelmäkehityksen ja ohjelmistosuunnittelun saralla.  


Me emme vaadi usean vuoden työkokemusta tai tiettyjen tekniikoiden tuntemusta, vaan meille tärkeintä on sinun halusi kehittyä ja oppia työn ohessa. Perehdyt ja kehityt alan asiantuntijaksi työkavereiden tukemana.  

Vaatimukset

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on

  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai opinnot loppusuoralla
  • Kiinnostus toimia ohjelmistosuunnittelijana monipuolisissa asiakasprojekteissa
  • Hyvä suomen kielen taito

Arvostamme lisäksi

  • Harrastuneisuutta
  • Kokemusta esimerkiksi jostakin seuraavista: ohjelmistorobotiikka, teollisuuden IoT -järjestelmät, koneoppiminen, tekoäly, data science, front-end web-tekniikoista kuten Angular, React, Bootstrap, JQuery, Backbone.js

Atostek tarjoaa työntekijöistä vakaan ja välittävän työyhteisön, jossa et koskaan jää yksin. Työt tehdään Atostekin omilta toimistoilta käsin. Meidät löydät jo kahdesta toimipisteestä Tampereelta ja Espoosta.


Työtä on mahdollisuus tehdä osa-aikaisena opintojen ohella. Sujuva kulkeminen työn ja opintojen välillä onnistuu, koska toimipisteemme sijaitsevat Espoossa Aalto-yliopiston ja Tampereella yliopiston Hervannan kampuksen vieressä. Myös opinnäytetyön tekeminen onnistuu!


Työn aloittamisesta ja työajoista sovitaan tapauskohtaisesti. Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antavat Tomi Javanainen (tomi.javanainen@atostek.com, puh. 045 113 8882) ja Annamari Lehtinen (annamari.lehtinen@atostek.com, puh. 045 645 6394).