Ohjelmistosuunnittelija, terveydenhuollon tietojärjestelmäkehitys (Atostek eRA)

Työn kuvaus

Terveystietojen saatavuuden, ajantasaisuuden ja esittämisen merkitys kasvaa terveydenhuollossa ja helppokäyttöisten integraatiopalveluiden rooli korostuu. Etsimme Atostekille vahvistukseksi terveydenhuollon tietojärjestelmäkehityksestä kiinnostunutta ohjelmistosuunnittelijaa kehittämään kanssamme Atostek eRA -järjestelmää. Atostek eRA on Suomen helpoin tapa liittyä kansalliseen terveysarkistoon Kantaan ja sillä on mullistava rooli terveydenhuollon sovellusten kehittämisessä.


Tässä tehtävässä pääset kehittymään terveydenhuollon tietojärjestelmäkehityksen todelliseksi moniosaajaksi! Työssäsi ohjelmistosuunnittelijana suunnittelet ja toteutat Atostek eRA -järjestelmää osana kokenutta asiantuntijatiimiä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta halua tehdä Suomen parasta Kanta -yhteensopivaa terveydenhuollon tietojärjestelmää ja sitoutumista tehtävään.

Vaatimukset

Odotamme sinulta


  • kykyä työskennellä osana projektitiimiä

  • ongelmanratkaisukykyä

  • halua kehittyä ja motivaatiota oppia uusia teknologioita

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

Lisäksi arvostamme kokemusta teknologioista kuten .NET, C#, ASP.NET, HTML, JavaScript, SQL Server, Windows Server.


Plussaa on, jos jokin seuraavista asioista on sinulle tuttu


  • terveydenhuollon tietojärjestelmäkehitys

  • Kanta-palvelussa käytettävät standardit (HL7, CDA-R2)

  • DICOM ja XDS

Tehtävät ja vastuut sovitetaan valittavan henkilön osaamisen mukaan, joten voit hyvin olla vielä urapolkusi alussa. Varmaa kuitenkin on, että haasteet eivät lopu kesken, vaan uusia pähkinöitä löytyy purtavaksi sitä mukaa, kun taidot karttuvat. Työkielenä meillä on suomi, joten toivomme sinun puhuvan ja kirjoittavan suomea sujuvasti. Työsuhde on jatkuva ja työskentelet omissa tiloissamme Hermiassa, Tampereella tai Espoossa Otaniemessä. Työtä on mahdollisuus tehdä osa-aikaisena opintojen ohella. Työn aloittamisesta ja työajoista sovitaan tapauskohtaisesti. Tutustu lisää työskentelyyn Atostekilla ja henkilöstöetuihimme https://www.atostek.com/rekry/.


Lisätietoja tehtäviin liittyen kertovat Tomi Javanainen / 045 113 8882 ja Annamari Lehtinen / 045 645 6394.