Kokenut ohjelmistosuunnittelija

Työn kuvaus

Haluatko monipuolistaa osaamistasi? Onko sinulla vahva kokemus ohjelmistosuunnittelusta, josta on hyvä ponnistaa uusiin haasteisiin? Oletko tehnyt töitä pitkään samalla profiililla ja haluaisit työnkuvaasi ehkä jotakin uutta?


Ihminen viettää yli kolmasosan elämästään töissä. Silloin on tärkeää, että hän viihtyy työpaikassaan tehden asioita, jotka kiinnostavat häntä. Atostekilla me emme erityisesti etsi tiettyjen hittiteknologioiden osaajia tai ihmisiä, jotka haluavat viettää vapaaillat koodaten. Me etsimme työntekijää, joka suhtautuu haasteisiin ratkaisukeskeisesti ja haluaa kehittyä asiantuntijana.

Vaatimukset

Odotamme sinulta kokemusta ohjelmistosuunnittelijan tehtävistä ja halua toimia vastuullisessa roolissa. Edellytämme diplomi-insinöörin tai maisterin koulutusta, proaktiivista otetta ja hyviä kommunikaatiotaitoja, mutta uskomme myös oppivaan ihmiseen. Lisäksi arvostamme jatko-opintoja. Projektinhallintakokemus katsotaan hyödyksi, mutta ei ole vaatimus.


Meillä pääsee mukaan yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin reilussa ja matalan organisaatiorakenteen työyhteisössä, jossa ihminen otetaan vastaan ihmisenä. Teemme projekteja julkisella sektorilla, teollisuuden tuotekehityksessä ja lääketieteen saralla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laajan terveysvakuutuksen ja stabiilin työn alati kasvavassa yrityksessä.


Atostek on työntekijöidensä omistama yritys, jolla on kaksi toimipaikkaa Tampereella ja Espoossa. Otamme hakemuksia vastaan kumpaankin toimipisteeseen. 


Lisätietoja tehtäviin liittyen kertovat Tomi Javanainen / 045 113 8882 ja Annamari Lehtinen / 045 645 6394.