Kesätyöntekijöitä

Työn kuvaus

Kesätyönhakija, nyt on tilaisuutesi! Me etsimme nyt merkittäviin ja maailmaa muokkaaviin projekteihin uraansa aloittelevia tietotekniikan tai tietojenkäsittelytieteen opiskelijoita ja tulevia ammattilaisia. Meillä pääset kiinni teollisuuden tuotekehityksen, terveydenhuollon ja lääketieteen sekä julkisen sektorin innovatiivisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin, joissa voit hioa asiantuntijuuttasi tietojärjestelmäkehityksen ja ohjelmistosuunnittelun saralla.  


Atostek tarjoaa vakaan ja työntekijöistä välittävän työyhteisön, jossa et koskaan jää yksin. Työt tehdään Atostekin omilta toimistoilta käsin. Meidät löydät jo kahdesta toimipisteestä Tampereen Hervannasta tai Espoon Otaniemestä.

Vaatimukset

Kesätyöntekijämme ovat yleensä vähintään kolme vuotta opiskelleita tai opinnoissaan vastaavasti edenneitä. Me emme vaadi usean vuoden työkokemusta tai tiettyjen tekniikoiden tuntemusta, vaan meille tärkeintä on sinun halusi kehittyä ja oppia työn ohessa. Perehdyt ja kehityt alan asiantuntijaksi työkavereiden tukemana. 


Moni kesätyöntekijöistämme jatkaa meillä opiskelun ohessa syksylläkin ja myös opinnäytetyön tekeminen on meillä mahdollista! Sujuva kulkeminen työn ja opintojen välillä onnistuu, koska toimipisteemme sijaitsevat Espoossa Aalto-yliopiston ja Tampereella yliopiston Hervannan kampuksen vieressä.


Kesätyöhaku alkaa nyt ja sinulla on aikaa täyttää hakemus 15.2.2019 saakka. Ole kuitenkin nopea – teemme haastatteluja jo hakuaikana. Lähetä siis hakemus sivuston kautta tai vapaamuotoinen hakemus, CV sekä ote opintosuoritusrekisteristä 15.2.2019 mennessä osoitteeseen rekry@atostek.com.


Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antavat Tomi Javanainen (tomi.javanainen@atostek.com, puh. 045 113 8882) ja Annamari Lehtinen (annamari.lehtinen@atostek.com, puh. 045 645 6394).


Älä jää empimään pitkäksi aikaa, sillä tehtävät täytetään sitä mukaa kun sopivat tekijät löytyvät!